STN EN 12350-9: 2011 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 9 Samozhutniteľný betón. Skúška V-lievikom - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-9: 2010