STN EN 12350-11: 2011 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 11 Samozhutniteľný betón. Skúška segregácie na site - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-11: 2010
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy