STN EN 12350-12: 2011 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 12 Samozhutniteľný betón. Skúška J-prstencom - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-12: 2010