STN EN 894-4: 2011 (83 3585), Bezpečnosť strojov. Ergonomické požiadavky na navrhovanie displejov a regulačných ovládačov Časť 4 Umiestnenie a usporiadanie displejov a regulačných ovládačov - Mokráň, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 894-4: 2010
Spracovateľ: Pavel Mokráň. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy