TNI CEN/TR 15983: 2011 (83 4522), Technická normalizačná informácia. Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Návod na používanie EN 14181: 2004. - Hrúzik, Dominik (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15983: 2010