TNI CEN/TR 15983: 2011 (83 4522), Technická normalizačná informácia. Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Návod na používanie EN 14181: 2004. - Hrúzik, Dominik; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15983: 2010
Spracovateľ: Dominik Hrúzik. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Norma je zrušená od 1. 5. 2016
Keywords: normy