STN EN 60669-2-1/A12: 2011 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 2-1 Osobitné požiadavky. Elektronické spínače. Zmena A12 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A12 STN EN 60669-2-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60669-2-1: 2004/A12: 2010