STN EN 60669-2-1/A12: 2011 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 2-1 Osobitné požiadavky. Elektronické spínače. Zmena A12 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A12 STN EN 60669-2-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60669-2-1: 2004/A12: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy