STN EN 61549/A2: 2011 (36 0199), Rozličné svetelné zdroje. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena S2 STN EN 61549: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61549: 2003/A2: 2010