STN EN 61549/A2: 2011 (36 0199), Rozličné svetelné zdroje. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena S2 STN EN 61549: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61549: 2003/A2: 2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy