STN EN 144-3: 2004 (83 2224), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Ventily plynových fliaš Časť 3 Závitové spojenie pre plyn Nitrox na potápanie a kyslík - Janošťák, Vincent (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 144-3: 2003. Európska norma EN 144-3: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy