STN EN 144-3: 2004 (83 2224), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Ventily plynových fliaš Časť 3 Závitové spojenie pre plyn Nitrox na potápanie a kyslík - Janošťák, Vincent; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 144-3: 2003. Európska norma EN 144-3: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 144-3 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vincent Janošťák. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Dátum účinnosti opravy normy: december 2010
Keywords: normy