STN EN 301 199 V1.2.1: 2011 (87 1199), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Interaktívny kanál na miestne viacbodové distribučné systémy (LMDS) - Kotoč, Július; Meniar, Juraj; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 301 199: 1999 V.1.2.1