STN EN 301 199 V1.2.1: 2011 (87 1199), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Interaktívny kanál na miestne viacbodové distribučné systémy (LMDS) - Kotoč, Július; Meniar, Juraj; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 301 199: 1999 V.1.2.1
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 301 199 V1.2.1 z augusta v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Kotoč, Juraj Meniar, Milan Legíň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty