STN EN 1012-1: 2011 (10 5012), Kompresory a vývevy. Bezpečnostné požiadavky Časť 1 Vzduchové kompresory - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 81 Chladiace zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1012-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1012-1 z januára 2001 v celom rozsahu. STN EN 1012-1 z januára 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do septembra 2012
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia, TK 81 Chladiace zariadenia
Keywords: normy