STN EN 15727: 2011 (12 0508), Vetranie budov. Vzduchovody a súčasti vzduchovodov, klasifikácia tesnosti a skúšanie. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 81 Chladiace zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15727: 2010
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia, 81 Chladiace zariadenia
Keywords: normy