STN EN 50132-1: 2011 (33 4592), Poplachové systémy. Sledovacie systémy CCTV na používanie v bezpečnostných aplikáciách Časť 1 Požiadavky na systém - Santoris, MIlan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50132-1: 2010 vrátane EN 50132-1: 2010/Cor. Jun. 2010
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy