STN EN 60335-2-11: 2011 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-11 Osobitné požiadavky na bubnové sušičky - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-11: 2011