STN EN ISO 8993: 2011 (42 4301), Anodická oxidácia hliníka a zliatin hliníka. Vyhodnocovací systém pre jamkovú koróziu. Grafická metóda (ISO 8993: 2010). - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8993: 2010