STN EN ISO 8993: 2011 (42 4301), Anodická oxidácia hliníka a zliatin hliníka. Vyhodnocovací systém pre jamkovú koróziu. Grafická metóda (ISO 8993: 2010). - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8993: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12373-18 z mája 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy