STN ISO 302: 2011 (50 0258), Buničiny. Stanovenie čísla Kappa. - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 302: 2004
Norma je zrušená od 1.9.2022
Táto norma nahrádza STN ISO 302 z októbra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy