STN ISO 6588-1: 2011 (50 0381), Papier, lepenka a buničiny. Stanovenie pH vodného výluhu Časť 1 Vylúhovanie za studena - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 6588-1: 2005