STN ISO 6588-2: 2011 (50 0381), Papier, lepenka a buničiny. Stanovenie pH vodného výluhu Časť 2 Vylúhovanie za horúca - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 6588-2: 2005
Norma je zrušená od 1.9.2022
Táto norma spolu s STN ISO 6588-1 nahrádza STN ISO 6588 zo septembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy