STN EN ISO 179-1: 2011 (64 0612), Plasty. Stanovenie vlastností pri náraze Charpyho metódou Časť 1 Neinštrumentovaná nárazová skúška (ISO 179-1: 2010) - Ševcová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 179-1: 2010