STN EN ISO 179-1: 2011 (64 0612), Plasty. Stanovenie vlastností pri náraze Charpyho metódou Časť 1 Neinštrumentovaná nárazová skúška (ISO 179-1: 2010) - Ševcová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 179-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 179-1 z júna 2002
Spracovateľ: Jana Ševcová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy