STN EN 1555-1: 2011 (64 3042), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie plynnými palivami. Polyetylén (PE) Časť 1 Všeobecne - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1555-1: 2010