STN EN 1555-5: 2011 (64 3042), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie plynnými palivami. Polyetylén (PE) Časť 5 Vhodnosť systému na daný účel - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1555-3: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1555-5 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy