STN EN 15938: 2011 (65 6576), Automobilové palivá. Etanol ako prímes a automobilové palivo etanol (E85). Stanovenie elektrickej vodivosti. - Slezáčková, Martina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15938: 2010