STN EN 15938: 2011 (65 6576), Automobilové palivá. Etanol ako prímes a automobilové palivo etanol (E85). Stanovenie elektrickej vodivosti. - Slezáčková, Martina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15938: 2010
Spracovateľ: Martina Slezáčková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy