STN EN 14116 + A2: 2011 (69 8518), Cisterny na prepravu nebezpečných tovarov. Digitálne rozhranie pre zariadenie na rozpoznávanie výrobkov (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14116: 2007 + A2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 14116 + A1 z mája 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy