STN EN 12317-2: 2011 (72 7639), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie odolnosti spojov v šmyku Časť 2 Plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12317-2: 2010