STN EN 12317-2: 2011 (72 7639), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie odolnosti spojov v šmyku Časť 2 Plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12317-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12317-2 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2012
Keywords: normy