STN EN 13859-1: 2011 (72 7663), Hydroizolačné pásy a fólie. Definície a charakteristiky podkladových vrstiev Časť 1 Podkladové vrstvy pre skladané strešné krytiny - Tapló Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou erópskej normy EN 13859-1: 2010