STN EN 13859-2: 2011 (72 7663), Hydroizolačné pásy a fólie. Definície a charakteristiky podkladových vrstiev Časť 2 Podkladové vrstvy pre steny - Tapló Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou erópskej normy EN 13859-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13859-2 + A1 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Norma je nahradená normou STN EN 13859-2 z januára 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy