STN EN 1317-3: 2011 (73 6030), Záchytné bezpečnostné zariadenia na pozemných komunikáciách Časť 3 Výkonnostné triedy, preberacie kritériá na nárazové skúšky a skúšobné metódy pre tlmiace bezpečnostné zariadenia - Gajdošová, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskoui verziou európskej normy EN 1317-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1317-3 z februára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Gajdošová. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Keywords: normy