STN EN 354: 2011 (83 2615), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Spojovacie prostriedky. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 354: 2010