STN EN 1865-1: 2011 (84 7085), Prostriedky na prepravu pacientov používané v cestných ambulánciách Časť 1 Základné nosidlové systémy a prostriedky na prepravu pacientov - Gatial, M. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1865-1: 2010