STN EN 1865-1: 2011 (84 7085), Prostriedky na prepravu pacientov používané v cestných ambulánciách Časť 1 Základné nosidlové systémy a prostriedky na prepravu pacientov - Gatial, M.; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1865-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1865 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: M. Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy