STN EN 1865-2: 2011 (84 7085), Prostriedky na prepravu pacientov používané v cestných ambulánciách Časť 2 Polohovateľné nosidlá s motoristickým nastavovaním - Gatial, M. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1865-2: 2010