STN EN 30-1-1 + A2: 2011 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 1-1 Všeobecné požiadavky na bezpečnosť (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 30-1-1: 2008 + A2: 2010