STN EN 60730-2-5/A2: 2011 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-5 Osobitné požiadavky na automatické elektrické riadiace systémy horákov. Zmena A2 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60730-2-5: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-5: 2002/A2: 2010