STN EN 60730-2-5/A2: 2011 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-5 Osobitné požiadavky na automatické elektrické riadiace systémy horákov. Zmena A2 - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60730-2-5: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-5: 2002/A2: 2010
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy