STN EN 1247 + A1: 2011 (04 0070), Zlievárenske stroje. Bezpečnostné požiadavky na lejacie panvy, zlievárenske zariadenia, stroje na odstredivé odlievanie, stroje na plynulé a poloplynulé odlievanie (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1247: 2004 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1247 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy