STN EN ISO 19879: 2011 (13 7881), Kovové rúrové spojky pre tekutinové mechanizmy a na všeobecné používanie. Skúšobné metódy spojov pre hydraulické tekutinové mechanizmy (ISO 19879: 2010). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 19879: 2010