STN EN ISO 19879: 2011 (13 7881), Kovové rúrové spojky pre tekutinové mechanizmy a na všeobecné používanie. Skúšobné metódy spojov pre hydraulické tekutinové mechanizmy (ISO 19879: 2010). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 19879: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 19879 z januára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ a neželezné kovy
Keywords: normy