STN EN 12663-2: 2011 (28 2225), Železnice. Konštrukčné požiadavky na skrine koľajových vozidiel Časť 2 Nákladné vozne - Kalinčák, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12663-2: 2010