STN EN 12663-2: 2011 (28 2225), Železnice. Konštrukčné požiadavky na skrine koľajových vozidiel Časť 2 Nákladné vozne - Kalinčák, Daniel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železičné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12663-2: 2010
Táto norma spolu s STN EN 12663-1 nahrádza STN EN 12663 zo septembra 2002 a anglickú verziu STN EN 12663-2 zo septembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Kalinčák. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železičné koľajové vozidlá
Keywords: normy