STN EN 60335-2-27: 2011 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-27 Osobitné požiadavky na spotrebiče určené na ožarovanie pokožky ultrafialovým a infračerveným žiarením - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-27: 2010 vrátane EN 60335-2-27: 2010/Cor. Sep. 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-2-27 z novembra 2010 a STN EN 60335-2-27 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-27 z apríla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2011
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 60335-2-27 z marca 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy