STN EN ISO 16852: 2011 (38 9671), Poistné armatúry proti prenosu plameňa. Požiadavky na prevádzkové vlastnosti, skúšobné metódy a obmedzenia pri ich používaní (ISO 16852: 2008 + Cor 1: 2008 + Cor 2: 2009). - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16852: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 16852 z októbra 2010 a STN EN 12874 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy