STN EN 312: 2011 (49 0160), Trieskové dosky. Špecifikácie. - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 312: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 312 z októbra 2004 v celom rozsahu
Keywords: normy